HomePitanja Korisnika

NAJČEŠĆA PITANJA KORISNIKA

1) KAKVU OPREMU KORISTITE PRILIKOM SNIMANJA I FOTOGRAFISANJA?

Oprema koju koristimo prilikom snimanja svadbenih svečanosti, su fotoaparati Nikon D5 i Nikon D3. Za video snimanje koristimo profesionalnu kameru Sony na kartice full HD i 4K. Snimanja iz vazduha radimo dronom DJI Phantom dometa letenja do 3 km, a koristimo i kran dužine 5 metara.
Uz to koristimo i profesionalnu rasvjetu sa eksternim napajanjem, pogodnu za svečanosti u salama, svadbenim salonima, kao i na terenu.

2) SNIMATE LI U CIJELOJ BOSNI I HERCEGOVINI I INOSTRANSTVU?

Snimanje svadbi i fotografisanje mladenaca za sada isključivo radimo samo na teritoriji Bosne i Hercegovine.

3) DA LI JE TROŠAK PREVOZA UKLJUČEN U CIJENU ANGAŽMANA AKO SE SNIMA NA UDALJENIM LOKACIJAMA?

Ako je lokacija na kojoj se snima svadba veoma udaljena od našeg sjedišta firme, posebno se dogovaramo oko dodatnih troškova putovanja i eventualno smještaja. Za takve zahtijeve nas možete kontaktirati putem maila ili telefona na brojeve koji se nalazei na ovoj web stranici.

4) SNIMATE LI VJENČANJA U SVIM VJERSKIM OBJEKTIMA I DA LI SNIMATE LGBT VJENČANJA?

Vjenčanja , krštenja i ostale svečanosti bez izuzetka snimamo u svim vjerskim obketima u BiH, a radimo snimanja i LGBT vjenčanja.

5) KADA VAM MORAMO PLATITI I DA LI JE FOTO ALBUM UKLJUČEN U CIJENU?

Plaćanje se vrši nakon završenog posla i završetka svadbe, s tim da se prilikom dogovaranja termina plaća akontacija u određenom iznosu i pravi validan ugovor.
Album sa profesionalnim visokokvalitetnim fotografijama je uključen u cijenu.

6) KOLIKO VREMENSKI OSTAJETE NA VJENČANJU?

Sve zavisi od potreba, želja i zahtijeva mladenaca ili organizatora svadbene svečanosti i to je stvar dogovora.

7) KOLIKO DUGO SE ČEKA NA FOTOGRAFIJE I NA FOTO BOOK?

Fotografije sa svadbe dobijate nakon Vašeg odabira i naše izrade, što opet zavisi od toga koliko Vama treba vremena da izaberete fotografije za izradu. Što se foto book-a tiče, nakon što ste odabrali fotografije za isti, i prije finalne izrade se još jednom provjerava sa mladenicima, što sve zajedno može potrajati maksimalno do mjesec dana.

8) MOGU LI KLIJENTI UNAPRIJED ODREDITI ODREĐENE UGLOVE SNIMANJA I IMATI LISTU POSEBNIH ŽELJA I ZAHTIJEVA ZA SNIMANJE?

Bilo bi poželjno da nam mladenci predaju svoju listu želja sa zahtijevima, kako bismo bili sigurni da će svi biti zadovoljni sa fotografijama i našim radom.

9) KOLIKO VREMENA TREBA IZDVOJITI I PLANIRATI ZA ZAJEDNIČKO FOTOGRAFISANJE MLADENACA NA DAN VJENČANJA (WEDDING SESSION)?

Za fotografisanje mladenaca je najbolje odvojiti jedan cijeli dan nakon svadbe. Što se samog fotografisanja tiče, potrebno je nekoliko sati da bismo napravili album kojim ćete biti zadovoljni. Za snimanje video zapisa je potrebno odvojiti još nekoliko sati.
Ako okolnosti ne dozvoljavaju ovakav scenario, možemo to uraditi i na dan vjenčanja u terminu između samog čina vjenčanja i odlaska u svečanu salu.

10) ŠTA AKO MI NE ŽELIMO DA FOTOGRAFIJE SA NAŠEG VJENČANJA VI KASNIJE KORISTITE ZA OBJAVE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ILI IH POSTAVLJATE NA VAŠU WEB STRANICU?

Fotografije sa Vašeg vjenčanja su samo Vaše i ne objavljujemo ih nigdje bez Vašeg odobrenja. Ako budemo željeli materijale sa Vaše svadbe koristiti u svrhu promocije našeg preduzeća ili u reklamne svrhe, prethodno ćemo Vas kontaktirati i zatražiti odobrenje.

Foto Ivica logo white

FOTO IVICA

SUTR – FOTO IVICA
Ivica Kordanović s.p.
Kozarska Dubica
Fotografske radnje lokacije:
Svetosavska, Kozarska Dubica,
TC Merkator Banja Luka,
TC Tropic Banja Luka.

BESPLATAN POZIV

Phone Viber WhatsApp

©Copyright FOTO IVICA 2020.
Sva prava zaštićena
Product By mariolaWeb