HomeUsluge Foto IvicaSnimanje i Fotografisanje

FOTO STUDIO IVICA - OSNOVNE USLUGE SNIMANJE, FOTOGRAFISANJE
I IZRADA FOTOGRAFIJA

Profesionalno fotografisanje

SPAJAMO KVALITET I UMJETNOSTPROFESIONALNO FOTOGRAFISANJE

Da biste na pravi način zabilježili neke od najljepših trenutaka u Vašem životu, poželjno je da to uradite profesionalno. Dugogodišnje iskustvo i profesionalan odnos zaposlenih u Foto Studio Ivica će osigurati da Vaše zadovoljstvo bude potpuno. Obzirom da jedna fotografija govori više nego 1000 riječi, ispričajte svoju priču na zaista pravi način. Vršimo uslugu snimanja i fotografisanja vjenčanja, krštenja, raznih rođendana, matura i godišnjca, kao i svih drugih vrsta svečanosti i događaja širom Bosne i Hercegovine. Uz svo iskustvo koje posjedujemo, za snimanje kamerom, iz zraka ili kranom, fotografisanje, osvjetljenje i rasvjetu, kao i za obradu snimaka i samu izradu fotografija koristimo trenutno najkvalitetniju dostupnu opremu na tržištu.

VRHUNSKA PROFESIONALNA OPREMAKAKVU OPREMU
KORISTIMO?

Oprema koju koristimo prilikom snimanja svadbenih ili raznih drugih svečanosti, su fotoaparati Nikon D5 i Nikon D3. Za video snimanje koristimo profesionalnu video kameru Sony na kartice, rezolucije full HD i 4K. Snimanja iz vazduha radimo dronom DJI Phantom dometa letenja do 3 km, a koristimo i profesionalni kran dužine 5 metara. Opremu koju koristimo za snimanje video zapisa možete pogledati OVDJE.
Uz sve to, za bolje osvijetljenje i pripremu samog ambijenta, koristimo i profesionalnu rasvjetu sa eksternim napajanjem, pogodnu za svečanosti u salama, svadbenim salonima, kao i na otvorenom terenu.

Foto aparati Nikon D3 i D5
Frontier 570

LIDERI U FOTO SVIJETU - FRONTIER 570 I 500 IZRADA FOTOGRAFIJA

Zaposleni u Foto Studio Ivica se uvijek trude svojim klijentima pružiti najkvalitetniju moguću uslugu, a shodno tome, za izradu Vaših fotografija koristimo neke od najsavremenijih digitalinih mašina u ovom trenutku na tržištu, FUJI FRONTIER 570 i FUJI FRONTIER 500, koje omogućavaju veoma brzu i kvalitetnu izradu sa svih digitalnih medija (CD, Zip, Hard Drive, Flopy Disc, Digitalnih foto aparata) i sa svih medija za digitalne aparate (Compact Flash, Smart media, SD card, Micro Drive…). Vrijeme izrade je nevjerovatnih 1.5 minuta. Vi samo treba da donesete karticu koju koristi vaš aparat, a ostalo je naša briga. Fotografije izrađujemo u standardnim formatima od 9×13 cm do 30×45 cm, a za veće formate koristimo ploter.

Foto Ivica logo white

FOTO IVICA

SUTR – FOTO IVICA
Ivica Kordanović s.p.
Kozarska Dubica
Fotografske radnje lokacije:
Svetosavska, Kozarska Dubica,
TC Merkator Banja Luka,
TC Tropic Banja Luka.

BESPLATAN POZIV

Phone Viber WhatsApp

©Copyright FOTO IVICA 2020.
Sva prava zaštićena
Product By mariolaWeb