HomeUsluge Foto IvicaPhoto Book i Retuširanje

FOTO STUDIO IVICA - POSEBNE USLUGE IZRADA PHOTO BOOK-A I RETUŠIRANJE
STARIH FOTOGRAFIJA

NE DOZVOLITE DA USPOMENE BLIJEDEPHOTO BOOK

Vaše usponeme mogu biti ispričane na način koji se Vama najviše dopada. Photo Book nije samo zbirka fotografija sa Vašeg vjenčanja, krštenja, rođenja djeteta ili bilo kojeg drugog dragog događaja. Photo Book nosi dio atmosfere koju ste Vi doživjeli, a svoju vrijednost pokazuje tek vremenom, kako prolaze godine. Vi sami kreirate izgled, veličine i kombinacije fotografija, bilježite misli ili napišite nešto po želji na pojedinim stranicama. Dizajnirajte sami izgled omota i unutrašnjosti Vašeg Photo Book-a. Kako vrijeme bude prolazilo, sa radošću ćete ga pokazivati prijateljima i rodbini svoje vječne uspomene na nezaboravne događaje, a u budućnosti, pokazivaćete to djeci i unucima.

OTRGNITE STARE FOTOGRAFIJE OD ZABORAVA RETUŠIRANJE STARIH FOTOGRAFIJA

Često nam se desi da nepažnjom, neodgovornošću ili zbog bilo kojeg drugog razloga dopustimo da neke nama drage fotografije pretrpe oštećenja.  Nepažnja, zastarjele tehnologije fotografisanja ili jednostavno vrijeme, mogu trajno uništiti neke drage uspomene. Za razliku od prošlih vremena, proces obrade i retuširanja danas se radi na savremenim digitalnim mašinama, čime se još više dobija na kvalitetu fotografije.
Ako posjedujete neke fotografije iz prošlosti koje su Vam jako drage, a nisu u sjajnom stanju ili su oštećene, slobodno ih donesite da ih procijenimo i da se kosultujemo oko retuširanja i popravke istih.

Retuširanje starih fotografija Foto Ivica
Foto Ivica logo white

FOTO IVICA

SUTR – FOTO IVICA
Ivica Kordanović s.p.
Kozarska Dubica
Fotografske radnje lokacije:
Svetosavska, Kozarska Dubica,
TC Merkator Banja Luka,
TC Tropic Banja Luka.

BESPLATAN POZIV

Phone Viber WhatsApp

©Copyright FOTO IVICA 2020.
Sva prava zaštićena
Product By mariolaWeb