HomeUsluge Foto IvicaUsluga Uramljivanja

OKVIRI I LAJSNE SVIH DIMENZIJA I BOJAUSLUGA URAMLJIVANJA
FOTOGRAFIJA

SAVRŠEN SPOJ ELEGANCIJE I DUGOTRAJNOSTIUSLUGA URAMLJIVANJA

Uramiti fotografiju, umjetničku sliku, ili napraviti ogledalo nije nešto što se radi samo za ovaj dan ili mjesec, već to pravite da bi trajalo godinama, pa i decenijama. Da bi Vaša fotgrafija ili umjetnička slika bila potpuna i da bi se istakla njena prava ljepota, izbor pravog okvira je neizostavan dio procesa. Izborom kvalitetnih okvira nećete samo istaći ljepotu slike, nego ćete je spasiti i od zaborava ili propadanja, a svoj prostor učiniti mnogo prijatnijim i ljepšim. U Foto Studiu Ivica svojim klijentima nudimo materijale vrhunskog kvaliteta,  izrađene od punog drveta, raznih oblika i boja, a u ponudi imamo i paspartue različitih boja i uzoraka u skladu sa željama naručitelja.
Naše stručno  osoblje je tu, da Vam svojim savjetom pomogne da mnogo lakše odaberete najbolje rješenje za Vaše: fotografije, umjetničke slike, grafike, ogledala, ikone, goblene, diplome, ručne radove ili tapiserije.

PREKO 350 RAZLIČITIH MODELA LAJSNI OKVIRI I RAMOVI

Foto Studio Ivica nudi preko 350 raznih modela lajsni, izrađenih od punog drveta vrhunskog kvalitete. Stručno osoblje, sa višegodišnjim iskustvom će Vam na pomoći u izboru odgovarajućeg okvira, ovisno o samoj slici i enterijeru u kome će se nalaziti. Najsavremenija oprema, stručnost, veliki izbor i kvalitetan materijal uvoznih lajsni za uramljivanje, garancija su da ćete biti zadovoljni što ste nam ukazali povjerenje da Vaše uspomene učinimo trajnim.
Osim u našim poslovnicama, gotove ramove možete naručiti online,  putem WEB SHOP-a na našoj stranici. Preko 1200 različitih varijacija oblika, boja i standardnih veličina okvira, sigurno će ispuniti Vaše želje i uštedjeti dragocijeno vrijeme. Izaberite vrstu lajsne, dimenziju okvira i naručite putem webshop-a. Plaćanje prilikom dostave pošiljke na Vašu kućnu adresu.

Modeli lajsni Foto Ivica
Foto Ivica logo white

FOTO IVICA

SUTR – FOTO IVICA
Ivica Kordanović s.p.
Kozarska Dubica
Fotografske radnje lokacije:
Svetosavska, Kozarska Dubica,
TC Merkator Banja Luka,
TC Tropic Banja Luka.

BESPLATAN POZIV

Phone Viber WhatsApp

©Copyright FOTO IVICA 2020.
Sva prava zaštićena
Product By mariolaWeb