HomeUsluge Foto IvicaSnimanje Dronom i Kranom

FOTO STUDIO IVICA - POSEBNE USLUGE SNIMANJE DOGAĐAJA DRONOM I KRANOM

SNIMANJE DOGAĐAJA IZ ZRAKASNIMANJE DRONOM

Profesionalno snimanje Vaših svečanosti iz zraka dronom. Kadrove koje snimamo iz gotovo svih uglova, se teško mogu zabilježiti na drugi način, osim snimanjem dronom. Snimamo svečanosti kao što su svadbe, krštenja, razne druge proslave, ali i promotivne kompanije ili snimanje objekta.
Snimanje vršimo dronom visokih performansi, DJI Phantom III Professional, u HD rezoluciji sa najkvalitetnijom stabilizacijom kamere, što pruža stabilne snimke bez vibracija. Pored toga, koristimo moderne alate za obradu video snimaka i fotografija kako bi naši klijenti dobili savršeno montiran snimak.

Drone Phantom

MI TO RADIMO PROFESIONALNOSNIMANJE KRANOM

Kada je riječ o naprednom nivou snimanja i vrhunskom kvalitetu snimaka, ne možemo da ne spomenemo kran. Na snimanje kranom se uglavnom gleda kao nešto što koriste samo filmska industrija ili velike TV i produkcijske kuće. Ova vrsta opreme se teško nalazi, duže se montira, teže se upravlja njome, a samim tim je i rijetko ko koristi. Kran se ne smatra standardnim dijelom fotografske opreme, tako da se ne sreće često u fotografskim ponudama.
Mi u našim klijentima nudimo snimanjem kranom dužine 5 metara. Kran je veoma pokretljiv i mobilan te pruža permanentnu stabilizaciju slike. Snimatelji su obučeni i imaju veliko iskustvo u snimanju sa kranom. Upotrebom krana Vaš događaj dobija jednu sasvim drugačiju dimenziju.

Foto Studio Ivica snimanje kranom
Foto Ivica logo white

FOTO IVICA

SUTR – FOTO IVICA
Ivica Kordanović s.p.
Kozarska Dubica
Fotografske radnje lokacije:
Svetosavska, Kozarska Dubica,
TC Merkator Banja Luka,
TC Tropic Banja Luka.

BESPLATAN POZIV

Phone Viber WhatsApp

©Copyright FOTO IVICA 2020.
Sva prava zaštićena
Product By mariolaWeb