HomeUsluge Foto IvicaOstale Usluge

POSEBNE USLUGE FOTO STUDIO IVICA - OSTALE USLUGE

Na ovom dijelu možete pogledati spisak, te kratak opis ostalih dodatnih usluga koje možete dobiti u Foto Studiju Ivica. Neke od proizvoda ovih usluga možete pronaći na na našem webshopu, a za sve detaljnije informacije, pitanja ili nedoumice o ovim uslugama, budite slobodni da nas kontaktirate putem kontakt forme ili direktno pozivom na dostupne brojeve telefona.

Foto Ivica izrada pečata

BRZO, SIGURNO I EFIKASNOIZRADA PEČATA
I SUHOG ŽIGA

Foto Studio Ivica kao ovlaštena pečatoreznica garantuje sigurnost izrade pečata. Izrađujemo sve vrsta pečata, štambilja, žigova, datumara i numeratora. Pečate izrađujemo laserskom tehnologijom koja omogućava izuzetnu preciznost, što garantuje vrhunski kvalitet izrade pečata.
U ponudi je i izrada suhog žiga. Osim elegantnog izgleda, suhi žig daje dodatnu vjerodostojnost dokumentu jer ga je mnogo teže falsifikovati. Zbog toga se koristi na raznim važnim ugovorima, sertifikatima i diplomama.
Ukoliko Vam treba brza, kvalitetna, profesionalna i sigurna izrada pečata za sebe ili za svoju firmu, Foto Studio Ivica je Vaš pravi izbor.

GRAVURA NA RAZNIM MATERIJALIMAUSLUGA LASERSKOG
GRAVIRANJA

Tehnologija laserskog graviranja nudi mnogo prednosti u odnosu na klasično mehaničko graviranje. Omogućava maksimalnu preciznost implementacije najfinijih motiva. Gotovo sve što se može nacrtati može se urezati i ugravirati laserom. Lasersko graviranje je trajno i veoma otporno na abraziju i oštećenja. Osim za graviranje, naše graverke  koristimo i za označavanje i rezanje. Foto Studio Ivica svojim klijentima nudi:

• Graviranje na reklamne hemijske olovke.
• Graviranje na razne privjeske od drveta, pleksiglasa ili plastike.
• Graviranje prezimena na pločice za vrata ili poštansko sanduče.
• Graviranje raznih reklamnih ili drugih natpisa.
• Markiranje na metal i staklo.

https://fotoivica.com/wp-content/uploads/2020/07/graviranje-foto-ivica.jpg
Sublimacija majice i šoljice

SUBLIMACIJA NA PAMUK I KERAMIKUSUBLIMACIJA NA MAJICE
I ŠOLJE ZA KAFU

Štampu na visokokvalitetne šoljice radimo tehnikom sublimacijskog foto tiska. Pogodne za a kućnu upotrebu ali i kao odličan  marketinški proizvod koji se koristi za promociju Vašeg posla. Štampamo Vaše slike ili tekst na obične, kao i na magične šoljice vrhunske kvalitete, certifikovane za pranje u mašinama za pranje sudova.
Otisak na majice radimo na najmodernijim printerima te vam garantujemo vrhunski kvalitet otiska i što je najbitnije trajnost aplikacija koje tiskamo. Natpise na majice radimo postupkom catanja. Vi izaberite sliku kakvu poželite i mi ćemo je odštampati na Vašu majicu.

EKSKLUZIVNOST I ELEGANCIJATEHNIKA ZLATOTISAK

Zlatotisak je pravi način da Vaš proizvod prikažete u punom sjaju. Pozivnice, vizit karte ili ambalaža na koju je aplicirana folija, odaju dojam ekskluzivnog proizvoda. Pravi naziv ove tehnike je foliotisak, ali obzirom da se u najviše slučajeva koristi zlatna folija, u štamparstvu je poznat kao zlatotisak. Najčešće se koristi u zlatnoj i srebrnoj boji, ali postoji cijela paleta folija u boji.
Tehnika zlatotisak štampe se radi tako što se folija postavi između klišea i materijala na kome treba da ostane otisak. Pod uticajem temperature i pritiska, na materijalu ostaje tanak metalizirani sloj, odnosno otisak.
Zlatotisak radimo na svim vrstama materijala (papir, karton, naljepnice, etikete, presvlake za knjige, umjetni materijali PVC i PP, koža, drvo.

https://fotoivica.com/wp-content/uploads/2020/07/zlatotisak-foto-studio-ivica.jpg
Foto Ivica logo white

FOTO IVICA

SUTR – FOTO IVICA
Ivica Kordanović s.p.
Kozarska Dubica
Fotografske radnje lokacije:
Svetosavska, Kozarska Dubica,
TC Merkator Banja Luka,
TC Tropic Banja Luka.

BESPLATAN POZIV

Phone Viber WhatsApp

©Copyright FOTO IVICA 2020.
Sva prava zaštićena
Product By mariolaWeb